Редактор: e-mail: Кадър бТВЗа коалицията Мутри вън и Изправи се. БГ, всъщност

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЗа коалицията Мутри вън и Изправи се. БГ, всъщност
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Румен Радев или ще припознае коалицията на Мая Манолова, или ще я остави да се бори с неговата партия БСП

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

За обединението " Мутри вън " и " Изправи се. БГ ", в действителност са остарели муцуни, които са се събрали още веднъж математически под едно общо мото, което е на президента и към този момент неговата роля ще бъде основна. Дали той ще ги припознае като своите хора в тези избори, дали ще ги целуне по главите и надлежно ще им помогне да влязат в Народното събрание или ще ги остави те сами да се борят на общо съображение с неговата партия Българска социалистическа партия. Мисля, че това е задачата. Те не взеха неговия девиз, тъй като го харесват, а с цел да създадат един поклон към него. Предполага се, че други неща ще се окажат, че са хубави при него, допускам програмата му и вижданията. Те като коалиция целят да получат от неговия престиж, авторитет и публично утвърждение.

Това сподели доцент Стойчо Стойчев в коментар за изборите в " Лице в лице " по бТВ.

Що се отнася до обединението " Да, България " и " Силни демократи ", те са достоверна групировка, съгласно мен малко късно се дистанцираха от " Отровното трио " и от останалите по време на митингите, само че въпреки всичко го направиха и стана ясно кои са достоверно протестиращите за съвременна държавност и кои са протестиращите поради самото протестиране и трупане на политически капитал? Хубаво е модерното политическо обръщение да има ясно политическо изражение в България и отново е хубаво, че то не е нито ляво, нито дясно. Отново споделяме, че стъпва на едни обичаи, каквито ДСБ имаха. На процедура " Да България " и ДСБ са това, което Костов си беше събрал каймака на Съюз на демократичните сили и беше го извадил преди време с ДСБ. Така че това е едно ясно обръщение за бъдещето, което е хубаво да съществува в обособена форма, сподели още Стойчо Стойчев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР